пʼятниця, 15 квітня 2016 р.

Гетьманський національний природний парк

Гетьманський національний природний парк створений 27 квітня 2009 року з метою збереження, відтворення і раціонального використання типових та унікальних природних комплексів Лівобережного лісостепу, що мають важливе природоохоронне, наукове, естетичне, рекреаційне та оздоровче значення. 




Гетьманський НПП знаходиться в південно-східній частині Сумської області на території трьох адміністративних районів: Великописарівського, Тростянецького та Охтирського. Парк створений в долині річки Ворскла. Починається він на кордоні з Російською Федерацією і за течією Ворскли простягається до межі з Полтавською областю, закінчується нижче села Куземин Охтирського району. До парку віднесені ділянки заплави, сама річка, місцями надзаплавні тераси та правий корінний берег ріки. Загальна протяжність Ворскли в межах Сумської області 122 км, відповідно, такою є й протяжність Парку.

1 коментар:

  1. Шановні фізичні особи.
    Електронна пошта: dayvilla.hayley@gmail.com
    Я бельгійський кредитор, і я вирішив надати будь-якій людині, щоб допомогти їм вийти з їх фінансових і інвестиційних труднощів свого проекту, щоб мати життя meilleure.A це, щоб бути в вашій сервісної компанії "Vital-Фінанс" пропонує кредити на кінець року є:
    * Кредит для супроводу різдвяних дітей
    * Кредит на новий рік 2017
    * Фінанси
    * Кредити нерухомості
    * Кредит для інвестицій
    * Консолідація заборгованості Кредит
    * Кредит весілля
    * Другий іпотечний
    * Персональний кредит
    * Квартира Купівля кредит або покупка.
    * Кредит вирішити свої борги перед новим роком.
    "Vital Finance" є легкою і прибутковою життя. Тоді надсилайте нам свої заявки на кредит від 5500 євро до 750,5 млн євро.
    Спасибі і чекаємо ваших запитів на нашу адресу: dayvilla.hayley@gmail.com

    ВідповістиВидалити